Lekrum ombord på Birka ska tas omhand.

Att få uppdrag där barnen står i centrum, ligger mig extra varmt om hjärtat. Denna gången blev uppdraget en stor utmaning då lekrummet finns ombord på en kryssningsbåt. Inte bara det att det bitvis var lite gungigt att stå på en stege och jobba, utan alla regler kring ett fartyg kräver sitt. Givetvis ville jag skapa ett rum för barnen att trivas i, busa i och vilja komma tillbaka till.

Lekrum tar form.Bianka flyttar in.

 

Kiosken får ny färg.

Ut åkte djungeltemat, väggar målades, ställning revs och med hjälp av härliga killar ombord byggde vi upp ett rum med havet som tema. Maskoten Bianka fick en given plats och en blandning mellan saker för de yngsta barnen och de lite större var mitt mål. Då sakerna lätt, sorgligt nog hamnar i fel fickor var målet att inreda med saker som sitter fast eller är så stora så att de får stanna kvar i lekrummet.

 

För de minsta.

Mera lek ombord!

Allt kommer på plats.

Lek på olika nivåer.

Nu är lekrummet klart och jag hoppas barnen ska få många härliga och roliga stunder ombord! När jag är i lekrum med barn är jag lite extra rädd om det någon har fixat där – hoppas att det är så även ombord så att många ska få ha kul och att allt ska hålla!

Tack Birka för förtroende och ett härligt projekt! Vi ses snart! Skepp ohoj!

Dela gärna