Jag måste ha världens roligaste jobb! Ena dagen möter jag en kund som vill ha nya gardiner i sitt kök och nästa gång kommer jag som här till ett hus som ska göras om totalt. Ett härligt team är givetvis A och O när de stora projekten dras igång och här drog jag och gänget in med full kraft och gjorde minsann om från husets understa sten till taknocken.

Att börja riva i gamla hus är alltid en utmaning, aldrig vet vi vad som kommer fram. Några gånger svor minsann gänget när mina idéer sprutade, men oj vad mycket beröm de sedan har fått.

I stora sovrummet lyftes taket till nock och halva vinden försvann. Av vinden som blev kvar byggde vi ett mysigt sovloft. Nytt kök sattes in, nya badrum skapades, nya fönster och dörrar skapade en trivsam och ljusare innemiljö. På utsidan bytes panel, huset målades, terrasser i alla de nivåer och varianter byggdes och den gamla jordkällaren blev förråd.

Många timmar, en och annan svordom och även ett och annat plåster har gått åt. Vi har kliat oss i huvudet och undrat vad vi gör, skrattat och njutit. Resan till målet är minsann enormt mycket värd och tacksamheten för att få ta tag i projekt som detta enormt stor.

Ska ni ge er på projekt som detta glöm inte alla de intyg, licenser, bygglov och annat som behövs när hus ritas om, våtrum görs och andra installationer.

Lite bilder från hur det såg ut innan och även efter, tror ni ser vilka som är vilka. 🙂