IMG_6960 IMG_6959 IMG_6955

 

Projekt tar form, möbler kommer på plats och hemmet börjar få sin nya form. En spännande resa börjar gå mot sitt slut. Men det är ofta när textilierna kommer på plats som rummen får sin själ, sin inramning och värme.

Många är de år då vi valt att inreda utan textilier, då mattor, gardiner och ibland till och med kuddar lyst med sin frånvaro. Själv har jag alltid varit en förespråkare för det ombonade och där är för mig textilier ett självklart inslag.
Det är med textilierna rummen omsluts och blir behagliga att vara i. Sen finns det många sätt att ta in textilier och där gäller det att hitta den stil som passar. 
Stil, karaktär och smak är alla detaljer som jag tar hänsyn till. Det finns fönster med magisk utsikt man inte gärna vill ha gardiner till, golv som är så vackra så att en matta stör – men oavsett går det att få in delar som skapar myset och harmonin.

På bilderna en lägenhet jag inrett åt en man som inte ville ha gardiner, såg ingen nytta alls. Men jag stod på mig, behövde få bort ett visst ”eko” och han ville ju ha det mysigt och tycka om att komma hem.
Därför valde jag skenor som inte blir lika ”gulliga”, tyger med attityd blandat med det diskreta och det leendet jag fick när allt var på plats räckte för att jag skulle veta att gardinerna blev bra.

Värmande ord från nöjd kund är underbara att få!

”Ny lägenhet och nyrenoverad då fick Lotta komma in och inreda den med
fria händer. Hon möblerade och färgsatte lägenheten helt fantastiskt.
Och dessutom med min personliga touch genom att ta reda på mina
intressen och vad som ligger mig närmast om hjärtat.”
Pelle