20150413_16050820150414_140913

Känslan när hantverkarna är klara, allt är städat och doftar nytt och fräscht – den är underbar. Allt som har planerats ska nu köpas in, monteras och hemmet få sin nya glans.

Med mina listor i min hand, ger jag mig iväg på shoppingtur. Bilen fylls alltmer när jag en efter en lastar in de saker jag nu bockat av på min lista. Lampor, kuddar, sängbord och så mycket mer ska idag handlas in och sen äntligen få komma på plats.

De skisser jag gjort, collage med detaljer och med de saker som kunden har kvar ska vi nu skapa det nya hem som alltmer börjar ta form. Alla detaljer ska få komma på plats och tillsammans skapa en röd tråd och den harmoni vi söker för att trivas i våra hem.

Kassar, lådor och paket ska bäras in, monteras och packas upp. Det är julafton varje gång jag får möjlighet att vara med i denna underbara process. Få lyckan att vara den som tillsammans med kunden skapar och få chansen att påverka någons hem. Än en gång ska jag nu få göra det och det är med kliande fingrar jag packar upp, monterar och ser till att allt kommer på plats.

Dela gärna