1471980_10206512972567112_1181760224031051695_n

Beundrar alla de eldsjälar som finns, de som helt osjälviskt hjälper andra och ger det lilla extra i livet. I vårt samhälle finns det alltid något vi kan göra, för alla kan göra något.

En av de eldsjälar jag känner är en fantastisk tjej, Malin med ett hjärta som verkar rymma allt och lite till. När då Malin engagerat sig i ännu ett projekt Pay-it-forward och bad om min hjälp var det med stor glädje även jag kunde bidra. Att få möjligheten att bidra utifrån mitt yrke och min kunskap gjorde mig lycklig.
En för mig så enkel grej, men i deras projekt en kunskap som saknades och som i det ytterst lilla gjorde skillnad. Inte skillnad för en massa människor, men ändå en del i det arbete som görs och det är ju så att ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

Jag fick möjligheten att bidra med tyg och sömnad till den kundvagn som står på Hemköp, Kungsporten idag. En kundvagn där vi alla kan lägga något vi köpt extra, som sen går till de som verkligen behöver det. En så enkel handling, men en handling som gör skillnad.

Vill även du göra skillnad? Kika då in på http://www.payit4ward.se/

Dela gärna