IMG_2127 IMG_2126 IMG_2124

 

 Staden växer och nya kvarter utvecklas och profilerar sig. Ett område som kommit att ligga mig varmt om hjärtat är just området kring Magasinsgatan. Ett område där butikerna är noga utvalda och unika och inspirationen flödar. Här går jag gärna i timmar och letar efter produkter till mina projekt.

Tre butiker som alltid levererar fantastiska varor, service och en inspiration utöver det vanliga är dem jag valt att nämna idag.

Oavsett vilket projekt jag håller på med – stort eller litet, modernt eller klassiskt så finner jag inspiration och oftast också varor här. Butikerna skiljer sig åt och har lite olika stil och det är just mixen jag tycker om och faller för. Att sedan varorna packas in i vackra papper, med omsorg och personalen gärna hjälper till gör givetvis upplevelsen komplett och det jag söker när jag är ute.

Alla tre har fina hemsidor så kika in, dröm er bort och njut av de vackra ting som presenteras. http://www.floramorochkrukatos.se/      http://norrgavel.se/      http://www.artilleriet.se/

Hoppas ni har en härlig helg och njuter av tiden fram till jul och att den inte bara kantas av stress och press.

Ta hand om er och njut av det lilla i livet!

 

 

Dela gärna