Vi har lämnat 2016 bakom oss och jag tycker alltid det är lika spännande att summera det gångna året. Summerar ett år som varit extremt spännande och roligt. Har fått chansen att möta många nya kunder, leverantörer och inte minst delta i underbara projekt. Mitt jobb ger mig chanser jag aldrig kunde drömma om och för det är jag så tacksam och lycklig. Tiden springer dock ifrån mig ibland och för er som hoppats på att jag skulle bloggat är mitt nyårslöfte att delge er mer av mitt jobb under 2017 här.
Vill ni se mitt dagliga arbete så är jag betydligt flitigare på Instagram och Facebook än vad jag är här, så där får ni mer än gärna följa mig.
Bilderna i collaget är från några av 2016 roliga projekt hos mina kunder.

Önskar er alla ett magiskt år och ta hand om er på alla sätt!

Nu dags för en av årets höjdpunkter i branschen, Formex. Ha en underbar dag så lovar jag att snart återkomma med en rapport från mässan med massa bilder och inspiration.

IMG_9058

Dela gärna