IMG_1763 IMG_1765IMG_1771

Städerna svämmar över av butiker, köpcentrum poppar upp som svampar. Det ena köpcentret är större än det andra och de stora kedjorna slår ofta ut de små handlarna. Jag försöker i möjligaste mån gynna de små, leta efter unika detaljer till mina projekt där inte alla handlar.

Under en inspirationspromenad i veckan, gick jag genom mysiga Haga i Göteborg. Bestämde mig för att plocka ut mina tre favoritbutiker när det gäller inredning. Butiker som alltid levererar mysiga saker, har inspirerande skyltning och kunnig personal.  På bilderna ser ni vilka butiker jag valde. Hoppas ni besöker dem nästa gång ni är i Haga. Eller kika in på deras hemsidor www.market.se , www.rumforinspiration.se eller www.philliesdesign.se

Så här i jultid är Haga en underbar stadsdel och snart börjar deras julmarknad som är väl värt ett besök. Att sen slinka in på ett kafé och avnjuta en Hagabulle är aldrig fel. Eller varför inte köpa med något gott från Pralinboden eller äta en god middag på Sjöbaren. Möjligheterna är många!

Nästa vecka får ni se var jag strosat runt och hittat fler favoriter. Tipsa gärna om ni har någon butik jag inte får missa.

Trevlig helg!

 

 

Dela gärna