12021906_10152939685897132_800157293_n

Jag lever min dröm och fick chansen att berätta om min dröm, mitt företag och min resa för blivande företagare och entreprenörer på Eductus i Göteborg.

Alla bär vi på drömmar och alla vill vi leva vår dröm – men vågar vi hoppa även när det känns tufft, läskigt och ensamt? Jag hoppade och tog det steg jag så länge drömt om och jag är tacksam varje dag! Alla har en unik historia och unika förutsättningar och behöver folk som tror på att just Du kan.

Jag fick chansen att under en förmiddag möta eleverna på Eductus som alla är på väg mot sin dröm och sitt företag. Att få chansen att inspirera dem och berätta den nakna sanningen om min resa var en glädje, kick och lycka.

Att sedan få fina ord och feedback värmer givetvis ännu mer!

Nedan några av de ord som jag fått och min tacksamhet är enorm!

”Tack Lotta för en fantastisk bra förmiddag! Du inspirerar, det var en givande bra lektion med värme, humor och en massa bra tips vi alla verkligen kan behöva. Härligt att höra din resa till egen företagare. Jag önskar dig varmt lycka till och hoppas vi möts igen. Kramar Kristina”

Vad drömmer Du om?

Dela gärna