KONSULTATION

Inga projekt är för stora eller små, det är du som kund som bestämmer vilken nivå vi ska lägga oss på. Tillsammans med mina samarbetspartners tar jag gärna hand om hela ditt inredningsprojekt och projekt. Målet med en konsultation är att tillsammans med dig vid ett eller flera tillfällen diskutera oss fram till en helhetslösning och ett övergripande inredningsförslag.

Jag tar i konsultationen fram bra inredningslösningar, färger, material o.s.v. utefter behov. Jag avslutar alltid mina konsultationer med en sammanställning av mötet, presenterar en moodboard, en inköpslista och förslag på hur vi kan arbeta vidare. Jag hjälper även gärna till med inköpen och gör möbleringen samt färdigställer inredningen på plats om så önskas. I färdigställandet kan detta bli ett samarbete med ex. snickare, elektriker etc.

I vissa fall önskar du kanske enbart att boka en konsultation för att med färska ögon se på ditt hem på ett nytt sätt, om detta önskas går det givetvis bra och då debiteras konsultation per timme. Vanligtvis tar en konsultation 2-3 timmar, men konsultationen kan naturligtvis anpassas efter dina behov och önskemål.

Hör gärna av dig på Lotta Jansson eller 0707-12 84 21 för att boka din konsultation. 

 

Dela sida