NÖJDA KUNDER

I mina projekt har jag glädjen att få möta många underbara kunder och att få värmande ord är alltid speciellt.
Här finns några av dem samlade.
{

Inredningskreatören med Lotta i spetsen är en inspirerande och trygg partner att ha vid sidan då det är dags att fixa till det. Hon bidrar med sin kompetens på allt från institutioner som exempelvis Ronald Mc Donald-huset på Östra Sjukhuset, till restauranger, kontor och privata hem. Oavsett om det är fix från grunden, eller handlar om att utgå från det som redan finns och få det att bli ännu bättre. Lotta lyssnar in vad du verkligen vill ha. Hon bistår i hela processen från idé till utförande med konsultation, inköp, val av inredning, sömnad och montering. Skönt att kunna få hjälp, och underbart att sedan få njuta av hur fint det blir. Rekommenderar gärna Lotta till både företag, institutioner och privata miljöer.

Hanna Plymouth, Business coach med Passion för Utveckling

 

{

En mycket duktig inredare med känsla för kundens behov. Bra förslag, bra idéer och mycket snyggt genomfört. Hög servicenivå och snabb återkoppling. Anlitar givetvis Lotta även nästa gång det är dags för nytt. Rekommenderar henne gärna till mina vänner och kunder.

Birgitta Bergkvist, Fastighetsmäklare på Kullaviks Fastighetsförmedling.

{

Lotta har med stor professionalitet, kreativitet, god smak och inte minst ett stort hjärta inrett flera av rummen på anhörigboendet Ronald McDonald Hus i Göteborg till nya och mer funktionella miljöer. Gamla TV-rum och datortillverkaren har blivit till mysiga och inbjudande lek- och aktivitetsrum för hela familjen. Med rum för bus, utklädning, butikslek mm till tonårshäng för spel, pyssel och läxläsning samt avskilda krypin för en god lässtund eller vila. Jag kan varmt rekommendera Lotta både som inredare och som den inlyssnande och engagerade person hon är!

 Anna-Karin Norrman, chef Ge Blod

{

För oss har Lotta varit den optimala hjälpen i transformationen från ett nybyggt hus till ett hem. Lotta har en fantastisk känsla för färg och form och hennes flexibilitet och lyhördhet är särskilt uppskattat av oss som liksom alla andra har fullt upp i vardagen. Det är också skönt att ha någon som följer upp och driver på projekten som har en tendens att stanna av annars. Vi är väldigt tacksamma för Lottas genuina engagemang – rätt var det är så dyker det upp någon bild i telefonen där Lotta skickar förslag på tyger, färger, tapeter eller inredningsdetaljer. Vi kan verkligen rekommendera en kontakt med Lotta om ni behöver hjälp med inredning av olika slag – alltifrån sömnad till enskilda detaljer och helhetstänk.

Malin

{

Lotta hjälpte oss med renoveringen av vårt lekrum på M/S Birka. Vår budget var begränsad, men Lotta lyckades ta fram riktigt bra idéer och lösningar som passade in med fartygets skärgårdsprofil och vår plånbok. Rummet ser helt nytt ut och barnen älskar det. Lotta tog ett totalansvar från början till slut, och löste de utmaningar som uppstod på ett mycket bra sätt. Vi är jättenöjda med samarbetet och kan varmt rekommendera ett samarbete med Inredningskreatören och Lotta.

Anna Isberg, Nöjes- och underhållningsansvarig Birka Cruises

{

Vi har anlitat Lotta för att få hjälp med gardiner, mattor, kuddar etc. till vår nya lägenhet. Rekommenderar Lotta varmt – hon är kunnig, kreativ och ger oss all den den hjälp vi behöver för att inreda vår lägenhet. 

Elisabeth Carleklo

{

Tusen tack, Lotta för att du tog över när fantasin tröt och orken likaså. Nu har barnen rum som de älskar och vi har fått gardiner där vi aldrig trodde de skulle komma upp. Att hitta en person som hjälpt oss med hela projektet var för oss ovärderligt!

Familjen Jonsson

{

Vi på HuginBiz rekommenderar gärna Lotta om ni funderar på att styla ert kontor. Lotta lyckades ena våra olika viljor och både lyfta fram vår identitet med spännande inredningsdetaljer hämtade från naturen och skapa en varmare och mysig arbets- och mötesmiljö. Vi bjuder nu mycket oftare kunder till oss för möten och får mycket bättre atmosfär i våra samtal. Tack igen Lotta!

Martin Kössler

{

Lotta är mycket serviceinriktad och levererar med hög kvalitet. Hon tar sig tid och är bra på att läsa av kundens önskemål och förekommer med bra idéer. Jag kan varmt rekommendera Lotta.

Susanne

{

Ny lägenhet, nyrenoverad då fick Lotta komma in och inreda den med fria händer. Hon möblerade och färgsatte lägenheten helt fantastiskt. Och dessutom med min personliga touch genom att ta reda på mina intressen och vad som ligger mig närmast om hjärtat.

Pelle Löfving

{

Din säkra hand har återigen guidat oss och du skapade precis det sovrum vi önskat oss. Den hotellkänsla vi önskade har du med råge förverkligat. Nu ser vi framemot när du tar dig an nästa projekt – vi ska bara se vad det blir först. 😉

Jessica & Peter

{

Tusen tack Lotta för att du hjälpt oss med allt från färgsättning, tygval, sömnader och montering på landet och hemma i stan! Vi är så nöjda och att du kunde hjälpa oss hela vägen var enormt värdefullt. Vi återkommer med glädje när vi har nya projekt!

Margaretha

Dela sida