OM MIG

För mig handlar inredning om att uttrycka vår personlighet. Oavsett om det är ett privat hem eller ett företag så är det den personliga känslan jag vill plocka fram i alla mina projekt, både som inredare och inredningsarkitekt. Genom min gedigna kunskap inom inredning både praktiskt och teoretiskt vill jag guida dig som kund genom den djungel av inredning som finns idag.

Att få ta fram förslag och utifrån dem förverkliga de drömmar och visioner som finns är det som driver mig. En nöjd kund som känner att de har kommit hem när jag är klar är min önskan och målsättning och det som ger mig glädje och tillfredsställelse i alla mina projekt.

Oavsett om jag är ute på en konsultation i ett hem eller på ett företag, sitter och syr till ett projekt, eller sitter vid datorn och skriver ett reportage är det alltid den personliga känslan som genomsyrar allt jag gör.

Inredningskreatören är det lilla, personliga inredningsföretaget som tack vare ett brett kontaktnät och nära samarbetspartners kan ta sig an projekt oavsett om de är stora eller små.

Efter nästan tjugo år i branschen som inredare och inredningsarkitekt har jag hunnit jobba med många spännande projekt och är alltid redo för nya utmaningar. Min kunskap har jag inhämtat från Tillskärarakademin via Textilhögskolan i Borås, Art Collage och sedan till Köpenhamn för vidare studier inom inredningsarkitektur. Under åren har jag haft förmånen att få inreda både mindre och större hotell och SPA-anläggningar i både Sverige, norden
och i Europa, privata hem, företag och organisationer som sökt nya koncept och miljöer, samt att jag gjort många spännande reportage. Jag utgår oftast från mitt gamla, charmiga hus i Kullavik, men lika ofta kan jag nås på ett tåg till Stockholm eller i bilen på väg till Torekov. Genom att jag delar min tid mellan dessa underbara platser är jag alltid flexibel att möta dig som kund var du än bor.

Följ gärna Inredningskreatören på Facebook, Instagram samt Linkedin. Inredningskreatören finns även på Google.

Ser framemot att höra av dig och att vi tillsammans ska kunna se hur just vi ska kunna samarbeta och skapa nya projekt.

Dela sida